Temadag i Århus (25.11.2020)

Temadag i Aarhus

Temadag i Århus (25.11.2020)

Underviser: Pernille Hjaltalin, Peter Waksman & Jon Vastrup

TILFØJ TIL DIN KALENDER

Dato og tidspunkt:

25-11-2020 09:00 - 15:30

Beskrivelse

Altox’s årlige temadag er den hurtige og smarte måde på kun én dag at få overblik over det nye, der rører sig på kemikalieområdet.

Vores ambition er at være på forkant og give dig indsigt både i det, der er sket og det, der vil ske.

Udover at være en dag fuld af viden og indblik, er det også en enestående mulighed for at møde kolleger fra andre brancher, som det kan være fordelagtigt at netværke og erfaringsudveksle med.

Vi glæder os til at se dig på Temadagen.

 

Målgruppe

Brugere af kemikalier, leverandører, laboranter, kemikere, biologer, arbejdsmiljørådgivere m.fl., som vil have ajourført og genopfrisket deres viden på én dag.

 

Program
Corona er naturligvis på alles læber, også indenfor vores område. Derfor kommer vi på temadagen ikke udenom årets “hotte” emne, hvor vi kigger gennem regulatoriske briller på desinfektionsmidler (biocider) og beskyttelseshandsker, visirer og mundbind. Vi kommer omkring tilbagetrækninger, godkendelser, overgangsordninger, dispensationer, produktlovgivninger (hvilket regelsæt). Ligegyldigt hvilken rolle du har omkring disse Corona-værnemidler, vil du blive klædt på til at navigere indenfor lovområderne.

Der er udkommet en ny forordning omkring krav til sikkerhedsdatablade (SDS) – vi gennemgår ændringerne, så du er klar inden ikrafttræden.

ECHA er gået i luften med IT-løsningen (PCN portalen, UFI-generator, EuPCS værktøj), hvor du evt. har en registreringsforpligtelse fra 1. januar 2021. Hør hvordan du gør og hvordan du vinder tid, så du kan nå det – og alle de praktiske spørgsmål/svar i den forbindelse.
Derudover gennemgår vi on-line en anmeldelse i PCN-portalen.

Desuden gennemgår vi:
– Opfølgning på kemisk risikovurdering (gamle Arbejdspladsbrugsanvisninger / Kemisk APV) – hvad er der sket siden implementeringen
– CLP (ændringer, titandioxid og fremtidige lister)
– REACH status (lister, begrænsninger og fremtiden omkring REACH)
– SCIP database (de nye forpligtelser for artikler med SVHC stoffer)
– Brexit (hvad ved vi nu og hvilken betydning har det for dig)
– Småt og godt (kort om de aller nyeste små-nyheder)

Tilmeld kursus:

1 dag
108 Tilbage
Antal deltagere: Pris pr. deltager
ex. moms
3.950,00 Kr.
Deltagere: Samlet pris:

Intet kursus valgt!

Sted:

Horisont Hotel & Konference

Agro Food Park 10

8200 Aarhus

Tlf. 38 34 77 98

E-mail: altox@altox.dk

Faglighed

Kvalitet

Troværdighed

Engagement

OM ALTOX

Altox a/s er en danskejet rådgivende konsulentvirksomhed, som har eksisteret i mere end 25 år. Vi tilbyder en bred vifte af serviceydelser indenfor det kemisk-regulatoriske område som f.eks. at foretage kemiske risikovurderinger og udarbejde instruktioner, udarbejdelse af sikkerhedsdatablade, rådgivning om kravene fra REACH, CLP og biocidforordningen, kemikalieregistreringer til myndigheder og certificeringsorganer, vurdering af kosmetikingredienser og kosmetiske produkter samt krav til artikler, herunder legetøj.

KONTAKT OS

Altox
Tonsbakken 16-18
2740 Skovlunde
Tlf. 38 34 77 98
E-mail: altox@altox.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gratis vores nyhedsbreve og kursustilbud