Temadag i København

START:
01-12-2020
VARIGHED:
1 dag
PRIS
3.950,00 Kr. ex. moms

INSTRUKTØRER

Pernille Hjaltalin
Pernille Hjaltalin
Direktør, konsulent
Peter Waksman
Peter Waksman
Miljøkemiker, konsulent
Jon Vastrup
Jon Vastrup
Produktsikkerheds-specialist

Adresse

Quality Hotel, Carl Gustavs Gade 1, 2630 Taastrup   Vis kort

Beskrivelse

Altox’s årlige temadag er den hurtige og smarte måde på kun én dag at få overblik over det nye, der rører sig på kemikalieområdet. Vi sammensætter som altid et spændende program fuld af aktuelle emner, regulatoriske opdateringer samt småt og godt.

Vores ambition er at være på forkant og give dig indsigt både i det, der er sket og det, der vil ske.

Udover at være en dag fuld af viden og indblik, er det også en enestående mulighed for at møde kolleger fra andre brancher, som det kan være fordelagtigt at netværke og erfaringsudveksle med.

COVID-19 retningslinjer

Udskydelsen af temadagen skyldes ikke kun omstændighederne omkring COVID-19, men er også et ønske om at kunne skabe en indholdsrig dag med høj faglighed og masser af nyheder inden for kemikalieområdet.

MEN er der ved temadagen stadig restriktioner i forbindelse med forsamlinger, følger vi myndighedernes retningslinjer. Det kan betyde, at der bliver sat et loft for, hvor mange der kan deltage, hvor tæt man må sidde eller andre restriktioner. Bliver det tilfældet, gælder først-til-mølle-princippet. Vi krydser selvfølgelig fingre for, at vi kan imødekomme alle tilmeldinger.

Til gengæld tilbyder vi i år ekstraordinært af hensyn til alles tryghed en favorabel afbestillingsfrist på 15 dage før temadagen i stedet for en normalt bindende tilmelding.

Vi glæder os til at se dig på Temadagen.

 

Målgruppe

Brugere af kemikalier, leverandører, laboranter, kemikere, biologer, arbejdsmiljørådgivere m.fl., som vil have ajourført og genopfrisket deres viden på én dag.

Faglighed

Kvalitet

Troværdighed

Engagement

OM ALTOX

Altox a/s er en danskejet rådgivende konsulentvirksomhed, som har eksisteret i mere end 25 år. Vi tilbyder en bred vifte af serviceydelser indenfor det kemisk-regulatoriske område som f.eks. at foretage kemiske risikovurderinger og udarbejde instruktioner, udarbejdelse af sikkerhedsdatablade, rådgivning om kravene fra REACH, CLP og biocidforordningen, kemikalieregistreringer til myndigheder og certificeringsorganer, vurdering af kosmetikingredienser og kosmetiske produkter samt krav til artikler, herunder legetøj.

KONTAKT OS

Altox
Tonsbakken 16-18
2740 Skovlunde
Tlf. 38 34 77 98
E-mail: altox@altox.dk

TOP

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gratis vores nyhedsbreve og kursustilbud