Sikker håndtering af kemikalier

Beskrivelse af kurset:

Et grundkursus for medarbejdere og deres chef. “Jamen, kemikaliet er jo emballeret i en plast flaske, så jeg kommer ikke i berøring med det!” Holder denne holdning i længden, eller står du med noget i hånden, hvor ét sprøjt i øjet kan ødelægge dit syn for altid? Det handler om sund fornuft ved omgang med kemikalier også de “skjulte” såsom maskinopvaskemidlet i kantinen og rengøringsmidlerne. Det kan være kollegaens indsats, der redder dit syn. Vi har alle et ansvar; hvad er din rolle?

Dit udbytte af kurset:

At du kan vurdere farligheden af kemikalier som typisk anvendes samt forholdsregler overfor disse. Undgå ulykker. Få et praktisk indblik i det kemiske arbejdsmiljøområde.

Brugerprofil:

Alle medarbejdere i f.eks. laboratorier, kantine, til rengøring, på lager, i viceværtfunktion, håndværkere, i varemodtagelse, i produktionen, osv. Tag gerne din chef med.

Læs mere ved at klikke på dit kursus her under:

Faglighed

Kvalitet

Troværdighed

Engagement

OM ALTOX

Altox a/s er en danskejet rådgivende konsulentvirksomhed, som har eksisteret i mere end 25 år. Vi tilbyder en bred vifte af serviceydelser indenfor det kemisk-regulatoriske område som f.eks. at foretage kemiske risikovurderinger og udarbejde instruktioner, udarbejdelse af sikkerhedsdatablade, rådgivning om kravene fra REACH, CLP og biocidforordningen, kemikalieregistreringer til myndigheder og certificeringsorganer, vurdering af kosmetikingredienser og kosmetiske produkter samt krav til artikler, herunder legetøj.

KONTAKT OS

Altox
Tonsbakken 16-18
2740 Skovlunde
Tlf. 38 34 77 98
E-mail: altox@altox.dk

Tilmeld dig Altox nyt – Vi holder dig bl.a. orienteret om Regulatorisk kemi, Opdatering fra myndigheder, Temadage og Altox kurser