Temadag i København (31.08.2021)

Altox temadag

Temadag i København (31.08.2021)

Underviser: Pernille Hjaltalin, Peter Waksman & Jon Vastrup

TILFØJ TIL DIN KALENDER

Dato og tidspunkt:

31-08-2021 09:00 - 15:30

Beskrivelse

Altox’s årlige temadag er den hurtige og smarte måde på kun én dag at få overblik over det nye, der rører sig på kemikalieområdet.

Vores ambition er at være på forkant og give dig indsigt både i det, der er sket og det, der vil ske.

Udover at være en dag fuld af viden og indblik, er det også en enestående mulighed for at møde kolleger fra andre brancher, som det kan være fordelagtigt at netværke og erfaringsudveksle med.

Det er et siddende arrangement, hvor du dagen igennem vil blive beriget med nye og vigtige updates.

Vi glæder os til at se dig på Temadagen.

 

Målgruppe

Brugere af kemikalier, leverandører, laboranter, kemikere, biologer, arbejdsmiljørådgivere m.fl., som vil have ajourført og genopfrisket deres viden på én dag.

 

Program

✔ Sikkerhedsdatablade – Hør om de nyeste ændringer – Få praktiske tips til hvordan ændringerne løses

✔ Kemisk risikovurdering (Kemisk APV) – Få bud på færdige løsninger

✔ SDS efter Brexit – Få gennemgået forskellene på engelske sikkerhedsdatablade

✔ CLP update – Hvad er nyt om titandioxid? – Nye sundhedskriterier – Specifikke koncentrationsgrænser og nye/kommende ændringer

✔ REACH status – Bl.a. om nye elementer fra EU´s kemikaliestrategi

✔ Udgangsstoffer til eksplosivstoffer – Flere stoffer end du måske tror er blevet omfattet!

✔ Giftlinjeregistrering – Afgrænsninger til produktlovgivninger inden for kosmetik, IVD, legetøj, biocider og lægemidler

✔ Småt & Godt – Ændringer til affaldsreglerne – On-line regler – Tilføjelse af POP-stof – Symboler til engangsplast – PHFxA aerosol begrænsning og meget mere

 

Forholdsregler på temadagen

Altox tager til en hver tid myndighedernes anbefalinger alvorligt, og det gør vores samarbejdspartnere også, så alle trygt kan deltage i vores temadag.

Det betyder, at der sikres ekstra plads og afstand mellem alle deltagere i kursuslokalet, så der maksimalt sidder halvdelen af, hvad lokalet er beregnet til og lokalet sprittes af inden brug.

For at øge sikkerheden på konferencecentrene er der opsat ekstra dispensere til håndsprit, så man jævnligt kan spritte sine hænder af. Dørhåndtag, gelænder og andre steder med mange berøringer i løbet af en dag rengøres og desinficeres flere gange dagligt.

I restauranten er der også skabt ekstra plads og afstand, og man er velkommen til at spise i kursuslokalet, hvis man ønsker det. Det er et krav at spritte hænder af og bruge handsker (og selvfølgelig bære mundbind), når man tilgår forplejning. I forbindelse med frokost sørger Altox for at sende ud i hold, så der ikke samles for mange på samme sted.

På temadagen følger vi regeringens anbefalinger i forbindelse med Corona og henstiller til at alle deltagere gør det samme.

 

Fuld forplejning

Dagen starter med let morgenmad fra kl. 08:30. Der er adgang til kaffe/te/vand hele dagen. Frokost buffet og eftermiddagskage.

I forbindelse med forplejning på dagen, bedes du senest 14 dage før temadagen meddele om allergier eller fødevare præferencer til sld@altox.dk

Tilmeld kursus:

1 dag
151 Tilbage
Antal deltagere: Pris pr. deltager
ex. moms
3.950,00 Kr.

Sted:

Konference hotel Taastrup

Carl Gustavs Gade 1

2630 Taastrup

Tlf. 38 34 77 98

e-mail

altox@altox.dk

Faglighed

Kvalitet

Troværdighed

Engagement

OM ALTOX

Altox a/s er en danskejet rådgivende konsulentvirksomhed, som har eksisteret i mere end 25 år. Vi tilbyder en bred vifte af serviceydelser indenfor det kemisk-regulatoriske område som f.eks. at foretage kemiske risikovurderinger og udarbejde instruktioner, udarbejdelse af sikkerhedsdatablade, rådgivning om kravene fra REACH, CLP og biocidforordningen, kemikalieregistreringer til myndigheder og certificeringsorganer, vurdering af kosmetikingredienser og kosmetiske produkter samt krav til artikler, herunder legetøj.

KONTAKT OS

Altox
Tonsbakken 16-18
2740 Skovlunde
Tlf. 38 34 77 98
E-mail: altox@altox.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gratis vores nyhedsbreve og kursustilbud