REACH - Ansvar og forpligtigelser

REACH er EU’s fælles kemikalielovgivning som også berører kemikalieaktiviteterne i Danmark. Kender du dit ansvar og forpligtelser i forbindelse med REACH-reglerne, hvis du fremstiller, importerer, distribuerer eller anvender kemikalier? Få overblikket på blot en dag. Dagens mål er at du som DU (Downstream User) er forberedt på REACH, både nu og i fremtiden samt få overblik og redskaber til at opfylde de vigitge forpligtelser.

Læs mere ved at klikke på dit kursus her under:

Faglighed

Kvalitet

Troværdighed

Engagement

OM ALTOX

Altox a/s er en danskejet rådgivende konsulentvirksomhed, som har eksisteret i mere end 25 år. Vi tilbyder en bred vifte af serviceydelser indenfor det kemisk-regulatoriske område som f.eks. at foretage kemiske risikovurderinger og udarbejde instruktioner, udarbejdelse af sikkerhedsdatablade, rådgivning om kravene fra REACH, CLP og biocidforordningen, kemikalieregistreringer til myndigheder og certificeringsorganer, vurdering af kosmetikingredienser og kosmetiske produkter samt krav til artikler, herunder legetøj.

KONTAKT OS

Altox
Tonsbakken 16-18
2740 Skovlunde
Tlf. 38 34 77 98
E-mail: altox@altox.dk

Tilmeld dig Altox nyt – Vi holder dig bl.a. orienteret om Regulatorisk kemi, Opdatering fra myndigheder, Temadage og Altox kurser